Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

onsdag, juni 08, 2005

Repetition

Kunst und Kultur har i dag haft det första genomdraget av Trettondagsafton ute vid Steninge slott med kostym, smink och hela den där biten. Det var även en journallist där. Frågor besvarades och bilder togs. Nästa vecka väntas även förhandsreportage i Svenska Dagbladet.

Undertecknads roll i det hela är att spela narren Feste. Jag har även bidragit med att göra musiken till föreställningen (Finns även på CD-skiva.). Jag ska alltså spela en hel del gitarr och sjunga. Det hela börjar kännas ganska bra. Nu har vi en vecka till på oss att fixa till det. Sen är det dags för premiär.

Äntligen lite sol. Började dagen med att gå till vårdcentralen och få en vitamininjektion i stjärten. Sen var det säsongens första stund med kaffe och DN i trädgården.

Nu när jag kom hem i kväll hade jag fått ett halvpornografiskt magasin i brevinkastet - Moore. Det var inte något jag beställt, men jag anses väl tillhöra deras målgrupp. Det är också möjligt att skicka in en lapp och få ytterligare tre gratisnummer. Tja, jag vet inte. Har faktiskt aldrig läst blaskan i fråga. Får väl ta och göra det nu. Återkommer med recension.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida