Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

tisdag, februari 13, 2007

Bobby

Förhandsvisning av filmen om dagen och tiden då ännu en Kennedy blev skjuten. Kanske inte en bra film, men visst måste det ändå uppmuntras att en massa kändisar (Harry Belafonte, Laurence Fishburne, Anthony Hopkins, Helen Hunt, Martin Sheen, Demi Moore m.fl. m. fl.) vill slå ett slag för ett annat USA.

Ett USA utan ett Vietnam eller ett Irak. Ett USA som inte är byggt på rädsla, misstänksamhet och egoism, utan där det istället finns plats för förståelse, samarbete och gemenskap mellan länder, kulturer och människor.

Och hur slutar filmen? Med flaggan i topp, givetvis. Låt gå för det. Kanske försökte man projicera något annat på den den här gången.

För övrigt var det fiasko hos tandläkaren i dag. Nu blir det betänketid. Alternativen är pest, kolera och - något annat dyrt och/eller dåligt. Ut med tanden, sen ingen tand alls, brygga och förstöra de andra tänderna bredvid eller implantat för någonstans runt 25 lakan.

Och inte bidrar Försäkringskassan när det gäller en "sexa" , som vi i tandsvängen brukar säga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida