Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

fredag, oktober 21, 2005

Nyckeln till gåtans lösning

Stiger upp vid en, för mig, tidig tidpunkt för det är då fastighetsskötaren finns tillgänglig att dela ut nycklar till gästlägenheter. Föräldrar på ingång. Städar lite. Lämnar nyckel hos Jonni. Åker och jobbar. De får klara sig själva ett tag.

Ibland gör man glada upptäckter i sin skivsamling. Två inte helt färska plattor som tål att lyssnas på: "Mirrorball", Neil Young och Pearl Jam gör sådär lite lagom skitig rock. Duran Duran "Arena" inspelad på turné 1984 med fina bitar som "Hungry like the wolf", "Is there something I should know" och naturligtvis, "The wild boys" och "Girls on film".

Synnerligen lyckad föreställning i går för inbjudna gäster. Vilket innebar att vi spelade gratis i marknadsföringssyfte, men det hela slutade med att en av de inbjudna tog på sig att betala för föreställningen. Och lite till. Dessutom verkar vi direkt, där och då fått ett antal bokningar på nya föreställningar.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida