Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

söndag, februari 05, 2006

Mycket ska man höra...

Homosexuella män tycker att jag är snygg. Heterosexuella män tycker att jag är cool, har stil och de beundrar och avundas min kropp. Ja, kanske inte alla, men omdömen av den här typen förekommer. Själv föredrar jag varken homo- eller heterosexuella män - utan kvinnor. Undrar vad de tycker? Synd att jag är så förbannat dålig på att ragga.


Om en timme börjar det tydligen en VM-final här i kvarteret. Känns ju hett.

I dag är det uppesittarnatt. Super Bowl XL med extra allt. Inklusive Rolling Stones som pausunderhållning. Efter förra årets final trodde jag att jag skulle följa med under säsongen, men så blev det inte. Har inte sett någon match på ett år. Har inte den kanalen och det sänds på nätterna och så vidare. Vet inte vilka jag håller på. Nio av tio experter tror att Steelers vinner. Kanske skulle hålla på Seattle Seahawks bara därför.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Vafalls! fiskande efter komplimanger på hög nivå... hombre, du är snygg, cool, klok, rolig, begåvad, har distans och spelar gitarr! Det är ju bara för att min mobiltelefon är miffo som jag inte ser när du ringer!

4:06 em  
Blogger Björn Johansson sa...

I de grumligaste vatten...

Så du har blivit med blogg. Snygg!

7:24 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida