Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

torsdag, november 16, 2006

Varför denna väntan?

Ja, spekulationerna och oron fortsätter. Får väl försöka lämna det där i alla fall. Några besked verkar inte komma. Och det kanske är bra?

Går ner i det för inte så längesen inbrottsdrabbade förrådet och hämtar klubba, skridskor, hjälm, benskydd och handskar. Det där var det tydligen ingen som ville ha. Dags att åka till uterinken i Vårberg, ta två varv på isen och sen är det avslag, eller vad det heter. Isträning är överskattat, det där har man i blodet. Eller nånstans. Vad man kan undra är om det verkligen finns någon is. Det är ju nästan tio grader varmt!

Bläddrar lite i SvD medan jag äter en macka. Inte för att det rör mig, men tydlligen är det nu en stor grej att Playstation 3 lanseras - i Japan och USA. I Europa får vi vänta. Må så vara. Vet inte om någon läser denna, åtminstone tidigare, östermalmska lokaltidning, men vad jag reagerar på är bilden intill texten där Jens Alex, vd för Nordisk Film, som är svensk distributör för Playstation, uttalar sig om denna väntan. Hur gammal är han? Visserligen kanske tv-spel är en sak för kidsen, men en vd som är tolv år?

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Varför inte?

Tycker att din åsikt om förändringsarbetet är förvånansvärt naiv....Du kan väll inte på allvar mena att du inte började skicka ut ansökningar direkt beskedet kom om anställningstopp?

Eller trodde du på allvar att du skulle sitta på Kassan under resten av ditt liv med en trygg anställning och bli som de gamla kärringarna där? En utbetalare som bara betalar ut pengar utan att ifrågasätta....

Pröva att höja ribban lite. Bättre att sikta högt en att inte sikta alls och nöja sig med skit...

Att sitta som utbetalare på Kassan är slöseri med tid om man är akademiker…

Det har tagit mig mindre än 6 månader att hitta ett mer kvalificerat arbete efter att ha använt Kassan till vad den skall användas, nämligen som språngbräda så långt bort från den sketna organisationen som möjligt. Fan va gott det är att ta ut semester, luta sig tillbaka och skratta åt de stackare som naivt tror på att någon annan kan ordna allt åt dem…..

7:25 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida