Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

torsdag, mars 08, 2007

Nu är det vår


Det tycker jag, så jag har på mig en tröja för lite när jag går ut och köpte vita vårskor i dag. Vitt är alltid inne på sommaren och den här sommaren ännu mer inne än vanligt. Har jag hört. Vitt är helt enkelt det nya svarta.

Och är du väldigt sugen på att se Släpp fångarne loss det är vår, så går den på TV4 Film - varje dag. De där extra TV4-kanalerna kan även bjuda på heta avsnitt av Dallas, Dynastin, Miami Vice, Cosby och - Alf. Vem behöver då House, Dexter, Heroes och Prisonbreak? Nej, just det.

Hur är det möjligt! Dan Bäckman, jag menar Backman, ger Bryan Ferrys Dylanesque en endaste liten tärningsplutt i Svenskan . Inte för att jag hört den än, men ändå. Visst, Backman uppskattar Dylan och det ska man absolut göra, men Burberrykillen Ferry är ju också hur skön som helst! Och inte var de där tidigare dylantolkningarna så illa. Nej, så här kan vi inte ha det.

1 kommentarer:

Blogger Jens sa...

Håller med om Ferry! Dan Backman verkar inte ha alla höns hemma. Ferry är grym och har fått bra betyg från alla andra journalister,utom just Backman.

4:07 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida