Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

tisdag, juni 12, 2007

De 7 dödssyndernaHögmod, girighet, vällust, avund, vrede, lättja och - räkfrossa. I går seglade Försäkringskassan och några andra firmor (typ de där som återfinns på fotbollsläktare) ut från Slussen. Sen var det räkor till förbannelse, solnedgång i skärgården och trubadurer med förinspelade bakgrunder som river av Ta mej till havet, Sommartider och hela den biten. Och det nåste sägas att de gjorde det med stor inlevelse, hattar och peruker. Och på utresan var det inga applåder och de pratade och pratade mellan låtarna och ingen hörde och ingen brydde sig och sen, på hemvägen, då var det klackarna i taket, allsång och svettigt på dansgolvet. Och där var jag. Även om det inte var direkt frivilligt. Första gången.

Som en charterresa i koncentrat, kan man säga.

Det börjar dra ihop sig. Flytt är beställd, inköp av diverse inredning planeras - har under de senaste dagarna tittat på det här med tv och kommit fram till att det viktigaste måste väl ändå vara hur den ser ut, inte hur det som visas i den ser ut? - och nästa vecka är det teaterpremiär.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida