Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

tisdag, augusti 14, 2007

SugrörTvå vänsterhänta sitter på varsin sida om glasrutan på Starbucks vid Carnaby Street och demonstrerar sugrörsföring.

På tal om London - igen - så måste engelsmannens musiksmak vara betydligt mer utvecklad än gemene svensks. Eller? Där spelar band, som jag antar, här anses vara ganska indie, som Editors och Babyshambles, på Wembley.

Och vilket derby det var i går! Svettigt att titta på. Oj, vad det smälldes på och kämpades. Den där finnen i DIF hade som enda uppgift att ta Eguren ur spel. Och han lyckades. Strax därefter kom målet. Och Bajen har som bortalag inte vunnit mot Djurgården sedan 1981, eller nåt sånt.

Och publiken skötte sig. Nästan. De där bananerna måste tydligen alltid kastas in. Och undrar om personen som kastade in sin mobil i samband med Djurgårdens straff kanske känner att det var lite förhastat. Kan man ringa till vaktmästaren på Råsunda i dag och fråga om de tagit om hand om en borttappad telefon?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida