Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

söndag, juli 13, 2008

Weekend

Att vara eller icke vara har varit frågan för helgen. Har varit på Häringe slott sedan i fredags. Skönt att sova på hotell, äta, promenera, jogga i naturen och kunna ta sig ett dopp i havet.

Mitt i det där har jag varit med i Hamlet. Körts några meter i rullstol, sagt mina sex rader och sedan skjutit mig själv. Det är inledningen på det hela, så sedan har jag snabbt bytt om och suttit på läktaren. Utom i dag, när jag direkt tog en taxi till Västerhaninge och tåget hem till Söder. Åk dit. Hamlet spelas bara en vecka till.

Borta bra men hemma bäst och så vidare. Skönt att komma hem. Städa undan lite, lägga smutstvätt där smutstvätt ska ligga och kila bort på Katarina Bangata och äta indiskt för att sedan lägga sig i soffan och känna söndagsångesten komma krypandes. Jag känner mig som ett barn, skulle vilja vara ett barn och säga: Jag vill inte, och sedan sitta kvar med armarna i kors, omöjlig att rubba. Har inte alls någon lust att jobba i morgon.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida