Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

måndag, augusti 15, 2005

Kladdes och Co

Så blir det trots allt ännu en dag att skrota runt i trasiga flip-flops med bar överkropp och ligga på en sten och läsa onödiga artiklar i Aftonbladet. Tycker i alla fall om att läsa alla dessa krönikörer i Sportbladet som inte kan säga annat än att Holm gjorde fiasko, i hemma-EM kommer vi att ta en massa medaljer, Jonevret och Rehn har bytt till blåställ och alla resultat blir inte som man tror, ens i Premier League.

Nu vräker regnet ner.

I oktober kommer Dylan - igen. Vet inte hur många konserter den mannen gör om året, men många är det. Och så har det varit i trettio år, eller nåt. En rastlös själ som inte kan göra annat. Har sett honom två gånger. Han är väl en humörspelare. Kan inte komma ifrån att han är den som gjort flest viktiga, berörande och fantastiska sånger av alla. En stor berättare och poet. Så det så!

Missa inte denna sida med viktig konsumentupplysning. Kladdes får en medelmåttig trea och Folkets Kebab Folkungagatan rankas högre än Hornsgatan. Bara en sån sak. Sen borde någon ta tag i det här med den rosa såsen, vanligt förekomande i växjötrakten. Det är ju den vi vill ha!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida