Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

söndag, september 11, 2005

Fria aktiviteter

Knappast någon bra uppladdning för en frisksportardag att vara ute till fyra på morgonen kvällen innan. Vinglade upp vid tiotiden (Jo, nykter - som alltid.). Tog mig till Kärrtorp och spelade b-lagsmatch mot Vendelsö, som före matchen hade dubbelt så många poäng som vi. Vann lätt med 6-1. Jag gjorde inte ett endaste mål. Var alltså inte riktigt i toppform. Mot slutet var jag nära att svimma. Åtminstone var det så det kändes.

Vidare till Väsby för att sitta i solen och se ett BP som kanske inte varit uppe till fyra dagen innan, men nästan. De förlorade med 3-1. Några rejäla tabbar i försvaret. Dock ingen skugga över Jan E.

Öster är på väg till allsvenskan!

Sen träffa några vänner. Ladda med burgare, pommes och bearnaise. Gå till bowlinghallen vid Mariatorget. Där är det Rock´n Bowl, vilket helt enkelt innebär att det är hårdrock på hög volym i lokalen samtidigt som man spelar. Och vem blir inte "taggad" av lite Dio, Maiden och Metallica?

Gick ut hårt med att vinna den första serien. Sen tog orken slut. Eller om jag bara var lite övertänd? Gummiarmen ville inte alls lyda längre. Antingen "tappade" jag klotet för tidigt eller så "glömde" jag släppa det. Båda metoderna leder till uselt resultat. Inte ens Enter Sandman kunde väcka mig. Eh... Jag slutade helt enkelt sist.

Efter en fruktig drink på Rival är denna långa friluftsdag till ända.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Family takes circuitous route to Delray
DELRAY BEACH After a seven-day, 600-mile odyssey, Pam Jones and her family are just happy to be alive.
Hey, you have a great blog here! I'm definitely going to bookmark you!

I have a internet business opportunity site/blog. It pretty much covers internet business opportunity related stuff.

Come and check it out if you get time :-)

12:54 fm  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida