Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

lördag, oktober 14, 2006

Reinfeldt regerar!

Som kidsen säger. Vilken tur att de där korrumperade maktrusiga såssarna fick lämna plats för, ja vad då? Nyliberala anarkister och halvkriminell överklass? Arbetarparti och hela Sveriges regering, jo man tackar! Nu kör vi! Ordning och reda och nolltolerans. Fräscht!

Bakom allt det här döljer sig ett stort förakt. Tänkte nästan säga något om klass, kön och etnicitet, men orkar inte riktigt få ihop det. Har gröt i huvudet och en hemlig låda i källaren.

För övrigt var det McEnroe sa till domaren efter gårdagens förlust ganska kul - Du är patetisk. Skriv upp ditt eget namn när du antecknar vilka som vann den här matchen.

Det kanske du som röstade på de nya moderaterna också kan göra. Skriva upp ditt namn alltså. Fast till vilken nytta och i vems anteckningar vet jag inte. Och vem som vinner matchen vet väl ingen. Knappast den svenska demokratin i alla fall.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida