Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

tisdag, november 27, 2007

Avmattad

Eftersom jag tänker på tillväxten och den konjunktur alla nu gör sitt bästa för att prata ner - Nyss var det strålande tider och skulle så förbli, nu är det slut med det för det har vi (läs: de där) bestämt. Tillsammans med de som lånat ut pengar lite hur som helst till vem som helst till bostäder i USA och de snikna arbetarna och deras fackföreningar som nu fått/krävt för stora löneökningar - Till saken:

Tröstshoppade otvättade jeans från Whyred och smårutig skjorta från Tiger. Och som extra plåster på såret röda strumpor. Ja, det kan behövas lite färg bland allt det där grå-blå och det är de små detaljerna som gör det och hela den biten. Sist men inte minst även en sidennäsduk att bära i kavajens bröstficka. Där snackar vi pricken över i.

I kväll Editors på Debaser Medis. Svulstig välkammad stadium-indie från Birmingham med texter om döden och sånt. Lite Joy Division, lite Interpol, lite Franz Ferdinand. Vet inte vad de inblandade tycker om det, men så brukar det låta i beskrivningarna.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida