Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

fredag, september 08, 2006

Lost in Amsterdam

Lost in Translation är en bra film om en man och en kvinna som är lite lost. I sina liv, i sig själva, i Japan. Själv är jag Lost in Amsterdam (www.lostinamsterdam.com). Nej, vi röker inte några konstiga saker, men var bara tvungna att hänga/ligga en stund på detta vansinnigt dekadenta ställe.

Annars har Holland visat sig vara ett vackert ställe med fina städer och snygga hus. Men människorna är inte så trevliga och de med serviceyrken är inte så mycket för service. Språket låter som ett låtsas språk och alla har inte samma uppfattning som vi om tid och avstånd och sånt. För att ta sig till stan från hotellet som skulle ligga femton minuters väg därifrån får man åka tåg i en timme eller så.

Ikväll blir det föreställning. Imorgon hänga runt i Amsterdam. Ombyte förnöjer. Ena dagen skåpbilsrally i ottan på Sveavägen, byggdamm och bygg-kaffe, andra dagen flygresor, tjusiga konferensanläggningar och internationella coffeshops.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Skåpbil? Lädbil heter det väl?

8:54 fm  
Blogger Björn Johansson sa...

Rättelse.
Utgivaren av denna blogg ber om ursäkt. Naturligtvis ska det vara lädbilsrally som avses i inlägget ovan.

6:56 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida