Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

onsdag, januari 17, 2007

Mona

Höger- eller vänstersosse. Toblerone och strejkstopp. Skit samma. Nu är det Monas tur. Det sägs att hon idag tackat ja till valberedningen.

Visst tyckte man lite synd om henne förra gången. Och sen försvann hon. Fast hängde ändå kvar på något sätt på diverse mer eller mindre glamorösa ministerposter. Under långa perioder var det helt tyst, men så dök hon upp igen. Ja, hon väntade och väntade och så var det liksom inte någon annan som ville. Förutom Pär Nuder då. Men i år ska det vara en kvinna. Och tur är väl det. Go Mona! Nu tar vi dom 2010!

Sen är det en annan sak att det egentligen skulle ha varit Anna Lindh. Eller sen Margot Wallström. Eller kanske Ulrika Messing.

Ikväll på Kanal Lokal, videon till Vackrare än du tror. Säkert repris lite då och då. Nu är den alltså slutligt färdigredigerad och kommer inom kort att läggas upp på wilner.nu.

På Försäkringskassan har det nu gått ut ett påbud om att alla provanställda ska avskedas. På mitt kontor håller vi oss kvar ändå på någon sorts bananskal, eller vad det kan vara. Hur länge? Tills imorgon? Nästa vecka? Två månader? Hur länge som helst? Spännande! Inte någon trygg tråkig vardag här inte. Nästan så att man längtar efter lite schweizisk leda.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida