Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

tisdag, januari 23, 2007

Unisexdräkt

Igår gjorde jag en inspektion av Södermanland och Uppland. Södermalm 07.30 - Tumba 12.23 - Uppsala (via Stockholm) 13.28 - Norrtälje 17.15 - Södermalm 23.00. Det såg bra ut. Mer behöver vi inte säga om det.

Efter den lilla turnén var det en del att ta igen på kontoret idag. Laddade med semla - igen - och sen var det bara att jobba till sex, nästan.

Förutseende som jag är hade jag med träningskläderna. Bara att ta sig direkt från stationen till gymmet och sen hem efter att ha passerat affären och de sura kassörskorna på Mariahallen. I påsen: Kalles, knäckebröd och O´boy .

På med adidasbyxor och Fred Perry-jacka, dagens motsvarighet till sjuttiotalets velour och - unisexdräkter. Kanske har vi där ursprunget till de sexdräkter som senare dykt upp i schlager- och löpsedelsammanhang. I alla fall. Nu ska jag ligga och läsa lite klämkäck amerikansk management litteratur . Vem vill inte vara en ledare och en vinnare? Sen somnar jag. Jag skiter i Thank you for smoking. Den får vara hur bra den vill. Om den nu är det? I morgon ska den lämnas tillbaka.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida