Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

måndag, december 05, 2005

Ett fall framåt

Disciplin - är ordet för dagen. Match mot Enskede Bilexpress i bockeyserien. Konstaterar innan att de borde vara bättre än vi, de har vunnit de flesta av sina matcher. Det har inte vi. De har fyra avbytare. Vi har ingen. Här gäller det att inte gå bort sig, sänka tempot och alltid ha minst tre man i egen zon.

Det gick nästan bra. Förlorar med 3-2. Ett fall framåt. Skulle tro att det är väldigt ovanligt med så få mål i den här typen av korpenserie, men som sagt, disciplin. Kanske tycker jag tjatar, men ja, det var jag som gjorde båda våra mål.

Hur gick det till, undrar du kanske då. Första, inget märkvärdigt. Får en passning framför mål och smackar upp den i taket. Andra, ett konstmål, till och med motståndarna som var så griniga nyss gratulerar efter målet.

Jagar en puck på väg ner i vänster sarghörn. Ser i ögonvrån att målvakten går ut. Lägger in den i mål med en backhand från fantastiskt snäv vinkel. Och ja, det var meningen.

The Strokes på Debaser på fredag. Kanske. Är de så heta? Verkar inte bättre. Avancerat att skaffa biljett. Säljs bara och endast på Pet Sounds på torsdag från klockan 17, endast en biljett per person, kontant betalning, ingen bokning, ett armband sätts på i butiken som sen ska uppvisas tillsammans med biljett. Inte helt smidigt. Går kanske dit och gör ett försök.

Nu dusch, risgrynsgröt i soffan och Hundra höjdare. En höjdare, helt enkelt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida