Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

söndag, december 04, 2005

Upphittat

Jag är inte den som brukar tappa bort saker. Men så plötsligt händer det. När jag skulle gå ut i förmiddags kände jag av gammal vana i jackfickan för att kolla att bankkort och leg låg där. Men icke. En lätt panik spred sig. Började leta överallt, även i soporna, loggade in på internetbanken för att se om kontot var länsat. Alla pengar var kvar. I alla fall en lättnad.

Var var då korten? Gick hem ganska tidigt i går kväll, tog en sväng in på Konsum och handlade med kortet och sen förbi kiosken och köpte snus. Det borde vara där någonstans.

När jag kom till kiosken i dag satt det en stor lapp på luckan, "Jens Björn Wilner. Känner du honom så säg till". Tack gode gud för kioskägaren och den som hittade mina prylar utanför!

Sorgligt det här med Micke Dubois. Vem gillade inte "För fet för ett fuck" och Svullo när det begav sig!

I morgon genrepas det, sen blir det Bajenrevy på Spegelteatern tisdag till fredag. Liten jultallrik, scener om hammarbyfanatism och mycket sång och musik.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida