Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

måndag, januari 02, 2006

Byta, bytt, bytit

Det tar mig i stort sett hela dagen att gå runt och byta felköpta julklappar. Skivor man redan har, böcker ingen orkar läsa. Var väl trots allt en ganska lugn dag på stan efter all hysteri. Flera ställen öppnade till och med senare eller var rent av stängda för inventering.

Letade man efter en tröja fanns den i XL och möjligen - XXL. Verkar vara lite obalans i inköpen. På hur många ställen som helst fanns inga tröjor i någon annan storlek, men säkert tio, femton stycken modell större. Någon borde dra någon typ av slutsats. De stora killarna vill inte ha skiten.

Kan inte låta bli att titta efter Sopranos säsong två. - Slutsåld, men finns i XL. Näää. Nu är jag fast. Hade tidigare inte sett ett avsnitt. Nu är halva första säsongen avverkad. Blir tvungen att köpa allt. 36 volymer, eller nåt, av högklassisk teveunderhållning i hyllan.

Horoskopet i Aftonbladets söndagsbilaga säger att jag får ett mycket bra år. Man tackar. En spåkärring i DN säger att Sverige går till final i fotbolls-VM. Gärna för mig. Tyvärr känner jag som gammal siare lite dåliga vibrationer där. Det har gått över förväntan länge. Är det inte på väg neråt nu? Lasse Sandlin tippar SM-guld till Hammarby. Många andra tror plötsligt att Helsingborg ska vinna. Är det inte att sätta lite väl stor press på och tilltro till Henkes eventuella halva säsong?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida