Kunst und Kultur

Jag, en småländsk pappa, låtskrivare, skådespelare och statlig tjänsteman i Stockholm skriver om familjeliv, fin- och fulkultur, fotboll, musik och om precis vad som faller mig in.

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Hammarbysjöstad, Sweden
Björn Wilner

tisdag, juli 10, 2007

Dagens boktips

Bläddrar i ett nytt nummer av Café där Peter Smirnakos som vanligt fäller sin dom över diverse företeelser och placerar dem i Himmel eller Helvete. I Helvetet tillsammans med tidningskolportörer, BK Häcken och tv-programmet Klipptoppen finns den allmäna rösträtten:

"Rekordlåga opinionssiffror för Alliansen, trots att de genomdriver precis de reformer de argumenterade för i valrörelsen. En fråga till alla som har bytt åsikt på nio månader: Exakt vilken del av debatten var det ni inte förstod?"

Bara att instämma i frågan och invänta svaret. Annars får vi titta över det där till valet 2010.

Och så är det Markoolio som får sista ordet. Markoolio som satt hos Jihde i tv, och får man väl ändå utgå ifrån, var ganska seriös och tyckte till om musik och kultur och tyckte att han själv var bra och att Kent, som fick stå exempel, och andra bara var svåra pretton som ingen ändå begriper.

Ja, tillbaka till Café-intervjun: Vilken bok har betytt mest för dig? - Jag har läst två böcker typ... Kommer inte ens ihåg vad de hette.

Nej, man behöver ju inte vara dum för att man inte läser böcker. Men det kan vara, jag säger, KAN VARA, ETT SÄTT att vidga sina vyer, skaffa kunskap och upptäcka att det finns så mycket mer än - äh, glöm det!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida